torsdag 29. januar 2009

Etter en laaang (24 timer for tre av oss, og kjedelige ventetimer for Anniken) reise har vi endelig kommet til Mexico :D
Pa flyplassen ble vi mott av hyggelige mennesker, som vi har kommet i kontakt med via organisasjonen FIAN, som vi skal intervjue til var oppgave. De bor i den sorlige delen av Mexico city, og de kjorte oss til deres hjem, hvor vi skal fa bo i en uke.
Det var en stor glede for oss alle a vakne opp til nydelig ver ute, deilig og varmt! Og na kunne vi se hvordan byen egentlig ser ut, ikke bare som et lyshav som det ser ut som om natten. Huset er plassert oppa en topp med god utsikt :)
Vi har i dag pa var forste dag vaert pa supermarked, der kjopte vi masse god frukt, og vi har fatt sightseeing i byen, der spiste vi is med spennende smaker! vi prover sa godt vi kan a snakke spansk, men sonnen i huset og hans kamerat snakker godt engelsk, sa vi klarer oss :)
imara er det vart forste intervju, og det ma vare pa spansk, sa na er det ovelse pa gang.
selv om klokka er bare ti om kvelden, er vi veldig trotte og sier na: Buenas Noches! ;)

2 kommentarer:

  1. hei så spennende med blogg fra den andre sia av jordkloden - fra mexico - hørtes supert ut så langt - gleder oss til å følge dere - lykke til hilsen mamma og pappa til AK

    SvarSlett